Nieuws
U zegt het maar: Red de historische koestal op Duivenvoorde

Landgoed Duivenvoorde is een levendige oase van historie en natuur, met meer dan 20 unieke rijksmonumenten. Een van deze rijksmonumenten, de historische Koestal uit 1710, verkeert echter in zorgwekkende staat. Restauratie is noodzakelijk om te zorgen dat het prachtige pandje niet instort. Dankzij de steun van de Provincie Zuid-Holland en onze eigen bijdrage is een deel van de financiering al rond. Voor het resterende bedrag vragen wij om uw hulp. Uw eenmalige bijdrage van €250 maakt een groot verschil. Hiermee helpt u direct bij het behoud van dit unieke rijksmonument. Als dank vermelden wij uw naam op een wandtegel in de Koestal en nodigen wij u uit om de restauratie en het eindresultaat te bewonderen.

Na de restauratie krijgt de Koestal een nieuwe bestemming als artist-in-residence en educatieve ruimte, waardoor het gebouw een bron van inspiratie en educatie wordt. Uw donatie investeert dus in cultuur, educatie en natuurbehoud. Met uw steun aan de Koestal draagt u bij aan het behoud van erfgoed en verbindt u uw naam aan de rijke geschiedenis van Duivenvoorde, dat in 2026 zijn 800-jarig bestaan viert. Elke bijdrage brengt ons dichter bij het behoud van dit monument voor toekomstige generaties. Hartelijk dank voor uw steun en graag tot ziens op Duivenvoorde! (Antoinette van Dorssen, Directeur Stichting Duivenvoorde)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter