Nieuws
Nathan Aké in documentaire TV West

Op zondag 9 juni is op TV West en online vanaf 17:00 uur de documentaire ‘Nathan Aké’ te zien. Hierin wordt de voetballer gevolgd, die zijn loopbaan ooit begon bij het Voorburgse Wilhelmus. In 2007 startte bij ADO Den Haag en nu seelt hij bij Manchester City. Hij won in 2023 met zijn team alle belangrijke voetbalprijzen die er te winnen zijn. Omroep West verslaggevers Herman Nanninga en Jim van der Deijl volgden de voetballer gedurende een jaar voor deze documentaire. Naast Aké zelf vertellen ook Aart Jan van Boksel, die Aké in de jeugd van ADO Den Haag onder zijn hoede had en broer Cederick Aké over de bevlogen toppeler. Cederick reisde met de dan nog maar 16-jarige Aké mee naar Engeland toen Chelsea hem een contract aanbood. Ook oud-ploeggenoot bij ADO Den Haag Ricardo Kishna én Dick Advocaat die Aké liet debuteren bij het Nederlands Elftal komen aan het woord. (foto TV West)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter