Activiteiten
Open Dag Stichting Nationale Dierenzorg

Zondag 9 juni is de open dag van Stichting Nationale Dierenzorg. De hekken van het terrein aan de Zijdeweg 56 in Wassenaar  gaan open voor het publiek van 11.00-15.00 uur.

Tijdens de open dag kunnen de diverse afdelingen bezocht worden en kunt u antwoord krijgen of vragen als: Hoe leven onze senioren honden & katten in de seniorenclub? Door wie worden zij verzorgd en hoeveel ruimte hebben zij tot hun beschikking? Is er nog plek voor nieuwe dieren in de seniorenclub?

Ook de honden en kattenafdelingen zijn te bezoeken. Hier leven de pension en asieldieren. U kunt hier terecht bij professionele dierenverzorgers en enthousiaste vrijwilligers die al uw vragen kunnen beantwoorden.

De dierenambulance staat bij de markt op het weiland. De dierenambulance medewerkers en vrijwilligers vertellen  graag hun avonturen, bijzondere meldingen en waar u zelf op kunt letten in uw omgeving. Dit is het seizoen van de jonge dieren dus is het fijn als u kunt horen wanneer u wel en/of niet moet bellen met een melding.

Kinderen zijn uiteraard van harte welkom tijdens de open dag. Er zijn kinderactiviteiten en er is weer een uitdagende speurtocht! Voor de markt staan diverse Foodtrucks zodat u onder het genot van een hapje, drankje & ijsje lekker kunt kijken naar de diverse demonstraties of voldaan over de markt kunt struinen. Op de markt staat Stichting Nationale Dierenzorg zelf natuurlijk, plus partnerorganisaties Wildopvang Haaglanden en Vogelopvang de Wulp. Zij worden omringd door creatieve kramen.

Tijdens de open dag zal schaapherder Didi demonstraties geven op het weiland naast de markt, en zijn er op het omheinde uitlaatveld demonstraties van The Floaters en Flowdogs.

In de boerderij kunt u bij de receptie terecht voor vragen over beschikbaarheid in de pensions en in de opkamer voor de tentoonstelling van het Viervoetersbuffet waar Stichting Nationale Dierenzorg dit jaar beneficiant van is.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter