Nieuws
De Zomerconcertenserie gaat van start

Vanaf zaterdagmiddag 8 juni wordt het carillon van de Oude Kerk Voorburg wekelijks bespeeld door vier verschillende beiaardiers, met een heel divers repertoire. Op 8 juni trapt beiaardier Gerda Peters af met een ode aan de onlangs overleden componist Laurens van Rooyen, die vooral bekend werd door de filmmuziek die hij schreef. Gerda heeft een aantal composities bewerkt voor het carillon. Het concert duurt van 14.00 tot 15.00 uur.

Op zaterdag 15 juni speelt beiaardier Sander van Houten stukken uit de klassieke muziek, de musical en het cabaret. Dit concert begint al om 11.00 uur en duurt een uur. Op zaterdag 22 juni speelt Richard de Waardt een speciaal kinderprogramma, omdat die dag het Festival In de Wolken plaatsvindt in de Voorburgse Herenstraat. Er wordt onder andere muziek uit bekende Disney- en Harry Potterfilms gespeeld, maar ook liedjes van ‘Kinderen voor kinderen’. Het concert duurt van 14.00 tot 15.00 uur.

Op zaterdag 29 juni beklimt Marcel Siebers de toren om van 14.00 tot 15.00 uur een heel divers repertoire voor ons te spelen, bestaande uit pop, jazz, Franse chansons, Argentijnse tango’s en Spaanse folklore.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter