Activiteiten
Rondleidingen bij Dierenambulance Den Haag

Zondag 9 juni organiseert Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ‘s-Gravenhage e.o. een speciale rondleidingendag in hun hospitaal. Thema van deze dag is het belang van een testament en de mogelijkheid om goede doelen in het testament op te nemen. De stichting organiseert deze dag in samenwerking met Notariaat Van Sprundel. Een medewerker van het notariaat verzorgt een presentatie en er is tijd voor het behandelen van vragen. Aansluitend volgen de deelnemers een rondleiding door het hospitaal bij een van de enthousiaste vrijwilligers. Neem een kijkje in de kattenkamers, bij de boerderijdieren, de ambulances en nog veel meer. De presentatie en rondleiding duren inclusief pauzes ongeveer 120 minuten. Uiteraard staan koffie, thee en iets lekkers klaar. De rondleidingen zijn op inschrijving en er is beperkt plek.  Meer informatie is te vinden op https://dierenambulancedenhaag.nl/rondleiding/

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter