Activiteiten
Verkiezing voor kleine beweeginitiatieven

De provincie Zuid-Holland organiseert samen met Team Sportservice de verkiezing Beste Beweeginitiatief van Zuid-Holland 2024. Bent u of kent u iemand die anderen helpt om in beweging te komen? Doe dan mee. U kunt zich hiervoor nog tot en met 14 juni 2024 aanmelden De 4 regiowinnaars maken kans op 1500 of 3000 euro. Met dit geld kunnen de winnaars hun projecten voortzetten of verder uitbreiden. Een externe jury beoordeelt de inzendingen en let daarbij vooral op initiatieven in wijken waar bewoners minder dan gemiddeld bewegen of wijken die minder dan gemiddeld beweegvriendelijk zijn ingericht. Ook publieksstemmen mee. Via een online stempagina kan iedereen stemmen op uw initiatief. Kom in beweging en schrijf u in via de website van Team Sportservice

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter