Activiteiten
Jazz, fusion, soul in Theater Ludens

Op vrijdag 14 juni presenteert Jazzclub Voorburg in samenwerking met Theater Ludens een jazz-, fusion- en soulconcert met als speciale gasten het Kungfu Jazz Orchestra onder leiding van Alexander Beets, samen met Tom van der Zaal. Aanvang 20.30 uur.

De muziek die ten gehore wordt gebracht omvat een mix van fusion (David Sanborn, George Benson), soul en jazz, met opvallende vocale bijdragen van vocalist Baer Traa en eigen composities. De line-up bestaat uit een verzameling van ervaren musici en veelbelovend lokaal talent, met Alexander Beets op tenorsaxofoon, Tom van der Zaal op altsaxofoon, Baer Traa, gitaar en vocals, Marius Beets op bas, Will Maas op toetsen en Sven Rozier op drums.

Alexander Beets treedt al meer dan 25 jaar op als internationaal gerenommeerd jazzartiest. Tijdens dit concert presenteert hij zijn nieuwste electric band: Kungfu Jazz Orchestra. Wie tenorsaxofonist Alexander Beets langer kent weet dat hij naast swingende hard-bop ook moeiteloos de overstap kan maken naar funky grooves en soulvolle ballades.

Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95, Voorburg. Tickets verkrijgbaar via de website van Theater Ludens. (foto Wijnand Schouten)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter