Activiteiten
Ontdek Landgoed Duivenvoorde

Bericht vanuit kasteel Duivenvoorde: ‘Dit jaar staat Duivenvoorde in het teken van het buitenleven op het landgoed. Ontdek de unieke geschiedenis van het landgoed tijdens de tentoonstelling in het kasteel. Bezoek de tentoonstelling in combinatie met een Museumkaartarrangement, een rondleiding, of zelfstandig met een audiotour. Het kasteel is geopend van donderdag tot en met zondag. Naast de rijke geschiedenis kunt u ook genieten van het buitenleven met onze flora- en faunarondleidingen. Het park van Duivenvoorde herbergt een rijkdom aan verschillende vogelsoorten, zoals de ijsvogel en de groene specht, en tal van andere dieren zoals pauwen, eekhoorns, vleermuizen en reeën. Daarnaast vindt u er zeldzame en bijzondere plantensoorten, zoals stinzenflora, bloemen en meer dan dertig soorten bomen. Ontdek alles over deze bijzondere flora en fauna tijdens de parkrondleiding. U kunt ook een dagje meewerken met onze buitenvrijwilligers of meer te weten komen over onze kruidentuin. Voor meer informatie en tickets bezoek onze website’.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter