Nieuws
B&W denken aan vergunningparkeren

B&W denken na over de invoering van vergunningparkeren in de gemeente. Dat blijkt uit een passage in de zogenoemde Kadernota, een stuk met de hoofdlijnen voor de begroting 2025. Onder het hoofdstuk ‘doorontwikkeling handhavingsinstrumenten’ wordt de aanschaf van een scanvoertuig gemeld ‘die ingezet zal worden wanneer wordt overgegaan tot invoering van vergunningparkeren’. Desgevraagd laat een woordvoerster van B&W weten: ‘Hoe, of en in welke vorm vergunningparkeren zal worden ingevoerd is op dit moment nog niet duidelijk’. De coalitiepartijen VVD, GBLV en D66 hebben zich in het verleden tegen de invoering van betaald parkeren gekeerd. De gemeente kent wel blauwe zone’s. Voor de wijken rond de Mall wordt gewerkt aan parkeerregulering. Daar maakt vergunningparkeren (alleen vergunning voor bewoners) onderdeel van uit.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter