Nieuws
Nieuwe huisstijl en website Huygens Museum

Het Huygens Museum heeft een nieuwe huisstijl en website. De bezoekers van het museum worden digitaal ontvangen in een nieuwe omgeving én met een nieuw logo. Het logo is ontworpen door Studio Berry Slok en ontleent aan de grafische lijnen van een portret van Constantijn Huygens, de naamgever van het museum.

Met het logo en het kleurenschema van de nieuwe huisstijl presenteert het museum zich op een duidelijke en aantrekkelijke manier aan bezoekers. De website verbetert de gebruikerservaring en biedt informatie over tentoonstellingen, evenementen, educatieve programma’s en de mogelijkheden tot verhuur.

Met de navigatie voor zowel desktop als smartphone, past de nieuwe website site bij de missie en visie van het Huygens Museum: geschiedenis, kunst en wetenschap komen samen op twee historische locaties in de binnenstad van Voorburg. Op Hofwijck en in het Notarishuis (het voormalige Museum Swaensteyn) kunnen de bezoekers de geschiedenis van de regio leren kennen. https://huygensmuseum.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter