Nieuws
VCC nipt ten onder tegen HBS

Doordat het WK cricket in de Verenigde Staten tijdens de Nederlandse competitie wordt gespeeld, mist regerend landskampioen VCC vier spelers: Kingma, Levitt, Engelbrecht en Ryan Klein. Zonder deze internationals kon VCC het niet bolwerken tegen HBS, dat op zijn beurt internationals Wesley Barresi en Kyle Klein moest missen: 287-276. VCC won de toss en liet HBS batten. Dat pakte niet goed uit, want mede dankzij een gemiste vang toen topbat Walbrugh op slechts zes runs stond, kom HBS uitlopen naar een hoge score van 287 runs. Zuid-Afrikaan Walbrugh maakte er uiteindelijk 97 en zijn landgenoot De Villiers 82. In de Voorburgse aanval bleef Mees van Vliet fier overeind met vier wickets voor 37 runs. Ondanks mooie scores van Nehaan Gigani (71), Zuid-Afrikaan Gavin Kaplan (57) en Noah Croes kwam VCC uiteindelijk twaalf runs tekort voor de winst.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter