Activiteiten
Stompwijk Summerland

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli wordt in Stompwijk het muziekevenement Summerland georganiseerd. Op de 5e juli treden vanaf 20.00 uur de volgende artiesten op: Summerland DJ, Raymond Hermans, Boer Harm, Straatwaarde, Starkoo 2.0, Qmusic Foute Uur, DJ VLM, Tattoo Boys, Special Krew, Linke Soep en DJ Galaga. Entree 20 euro. Zaterdag 6 juli start het geheel om 18.00 uur. Dan treden op: Summerland DJ, Rowie Bocxe, K Liber, Layon Nais, Big2, Afro Bros, Hak op de Tak, Bass Chaserz, DJ La Grande, Stoffer en Blik, Patrick Herrie, Plug&Play, Mikey H, Papa Lauda. Entree 25 euro. Zondag 7 juli gaat de poort om 13.00 uur open voor de kindermiddag onder begeleiding van Summerland DJ en Soulbeach. Entree is gratis. Het geheel vindt plaats op het terrein van Stompwijk’92, Klaverblad 13. Voor consumpties moeten munten gekocht worden. Meer informatie en kaarten: http://www. Stompwijksummerland.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter