Nieuws
Hoorspel ‘De meid’

In de zomermaanden is het programma ‘Sportsignaal’ bij radio Midvliet op reces. In deze periode gaat het programma Kakafonie door tot 15:00 uur. In dat extra uur is er ruimte voor een hoorspel, vervaardigd door de stichting Luistertoneel uit Leidschendam-Voorburg. Op zondag 16 juni kunt u om even na 14:00 uur luisteren naar het eerste bedrijf van het hoorspel ‘De Meid’, een dramatische schets van Herman Heijermans, in een hoorspelbewerking door Jan Klein. Het is omstreeks 1905. Annemie is de huishoudster bij een gegoede familie. Cor, de heer des huizes, vertoeft regelmatig voor zaken in het buitenland. Tijdens zijn laatste reis heeft zijn echtgenote Stans pianoles gehad. Er is toen het een en ander voorgevallen, waarvan haar huishoudster lucht gekregen heeft. Bettina, de tante van Stans, komt op bezoek en raakt onmiddellijk in conflict met de huishoudster. at Bettina niet weet, is dat Stans door Annemie wordt gechanteerd. Wanneer Cor thuis komt, zijn de poppen echt aan het dansen. De bedrijven 2 en 3 hoort u op 23 en 30 juni. Steeds tussen 14:00 en 15:00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter