Nieuws
In de Wolken Zomerfestival 2024

Op zaterdag 22 juni organiseert de kinderboekenwinkel In de Wolken, Herenstraat 167 Voorburg, een zomerfestival voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Het evenement start om 10.00 uur. Afsluiting om 17.00 uur. De organisatie meldt: ‘We ontvangen illustrator Charlotte Dematons en schrijver Janneke Schotveld. Je kunt op de foto met Dolfje Weerwolfje én je kunt bij maar liefst 7 leuke workshops aanschuiven: van LEGO bouwen tot het ontwerpen van je eigen Waanzinnige Boomhut, van schelpen natekenen tot zomers stempelen: er is echt voor iedereen van alles te doen! Michel & Matz geven een hilarische voorstelling met de enige echte Gruffalo, er staat een schminktent van Soli Facepainting en we delen popcorn & suikerspinnen uit. Alle activiteiten zijn gratis, maar let op: voor Charlotte Dematons en Janneke Schotveld moet je je wel even van te voren inschrijven’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter