Nieuws
Patiënt bedankt ziekenhuis met cheque
Een bijzonder bericht uit ziekenhuis Antoniushove: ‘Onlangs kregen onze collega’s van de verpleegafdeling interne oncologie en dagbehandeling een cheque overhandigd van patiënt Wim Vaandrager van maar liefst 8008,33 euro!
Wim kreeg eind vorig jaar te horen dat hij nierkanker heeft. Genezing is helaas niet mogelijk. Wim: ,,Bij de pakken neerzitten is niets voor mij en als dank voor mijn goede behandeling heb ik samen met een aantal bedrijven en particulieren een donatieactie opgezet voor het team van deze afdeling.” Onze Internist-oncoloog Wesley Hartman, waar Wim onder behandeling is, nam de cheque in ontvangst. Met dit mooie bedrag kan ons ziekenhuis het comfort van patiënten met kanker nog verder verbeteren’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter