Nieuws
Voorzieningen voor fietser laten op zich wachten

Er zit geen schot in het voornemen van B&W van Den Haag om de kruising Maanweg-Regulusweg opnieuw in te richten zodat er een fietsoversteek in twee richtingen, zowel op de Maanweg als de Regulusweg ontstaat. Den Haag maakte het plan begin vorig jaar bekend. Uit een bericht van B&W van Den Haag blijkt dat er onderzoek ie gedaan en dat de gevolgen besproken zijn met de collega’s in Leidschendam-Voorburg. ‘Als duidelijk is hoe dit gerealiseerd kan worden, wordt ook voor dit kruispunt een ontwerp gemaakt en ter goedkeuring voorgelegd’, zo luidt de melding nu. Inzake een uitbreiding van de fietsenstallingen bij station Laan van Nieuw Oost Indië (waarvoor 4,1 miljoen euro is uitgetrokken) laten B&W nu weten dat zulks niet eerder dan in 2025 zal gaan gebeuren. ‘De projectvoorbereiding hiervan vindt plaats binnen de gebiedsontwikkeling Laan van NOI’. Overigens wordt ook bekeken of er in de geplande nieuwbouw Anna van Hannoverstraat 4 (oude ministerie van Sociale Zaken dat gesloopt zal worden) een openbare fietsenstalling kan komen.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter