Activiteiten
Een nieuwe wellnessplek aan de Vliet

Max Health Club Aan de Vliet, Westvlietweg 55, heeft het afgelopen jaar een aantal grote bouwfases opgeleverd waardoor het oude Westvliet bijna niet meer te herkennen is. Volgende week opent de nieuwe wellness. Dit maakt het totaalplaatje van zwemmen en ontspanning helemaal compleet. De wellness biedt een stoombad, twee Finse sauna’s, infraroodlampen, warme én (ijs!)koude douches. Als Max-lid kan men dagelijks hiervan genieten. Net zoals men kan deelnemen aan alle groepslessen, gebruik kunt maken van alle fitness-, squash- en kinderopvangfaciliteiten en in het 25 meter-bad kunt dobberen. Iedereen die kennis met de club wil maken, kan starten met een gratis en vrijblijvende proefweek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter