Activiteiten
Taxatiemiddag in Holiday Inn Voorburg

Op maandag 24 juni vindt er een taxatiemiddag plaats in het Holiday Inn Hotel Voorburg. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten. De taxateur werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken variëren van 25 tot vijftig euro. De middag start om 14.00 uur en loopt tot 16.30 uur, Stationsplein 8 Voorburg. Telefoon 06 – 2717 7625 of amolendijkboeken@outlook.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter