Activiteiten
Astronaut André Kuipers komt naar Scheveningen

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen in het teken van ruimtevaart op 22 en 23 juni in het teken van de ruimtevaart. ‘Space weekend’ biedt liefhebbers de mogelijkheid om op speelse wijze de wonderen van de ruimte te ontdekken. Met als hoogtepunt op zaterdag 22 juni een ontmoeting met de enige Nederlandse astronaut: André Kuipers. André komt langs om onder meer te vertellen over zijn reis van in totaal 204 dagen in de ruimte om de aller jongste astronauten in de dop te inspireren. Daarnaast kunnen bezoekers het gehele weekend bouwen met LEGO ruimtesets en meedoen aan workshops, zoals het bouwen van een eigen ruimteschip. Voor de presentatie van André zijn slechts 70 tickets beschikbaar. Voor meer informatie en tickets, zie http://www.legolanddiscoverycentre.nl(foto andrekuipers.com)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter