Nieuws
Gemeente maakt gebiedsbiografie erfgoed

B&W laten een gebiedsbiografie over erfgoed maken. Hierin wordt beschreven hoe onze fysieke leefomgeving in het verleden gevormd is. En welk ruimtelijk erfgoed nu nog aanwezig is. De gebiedsbiografie wordt gebruikt bij het opstellen van een Omgevingsvisie, onderdeel van de Omgevingswet. Dat heeft een zegsman van B&W bekend gemaakt. Gisteren peilden gemeenteambtenaren de mening van voorbijgangers op het Damplein in Leidschendam, aangaande het erfgoed in de gemeente. Dat gebeurde eerder ook al op de markt in Voorburg, doch daar werd geen ruchtbaarheid aan gegeven. Inwoners van Stompwijk zullen nog bevraagd worden. De ambtenaren willen ook nog bij scholen en verzorgingstehuizen langs gaan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter