Nieuws
Bebouwing Klein Plaspoelpolder

Dat er in Klein Plaspoelpolder (KPP) wordt gebouwd is bekend. Op de plek van het voormalige Totalkantoor en de parkeerplaats daarachter komen een aantal flats te staan; op het terrein van het voormalige Landal-kantoor (Triadome), Dr. van der Stamstraat, komen drie flats. Voor het terrein van de verdwenen betonfabriek Mebin, het stuk waar het Avalex-afvalstation zat, en de lokatie van de gemeentewerf blijft het gissen. Ontwikkelaar Borghese Real Estate heeft er ooit maquettes voor gemaakt doch toen dat bekend werd was de gemeente er als de kippen bij om te melden dat het maar vingeroefeningen waren. Nu is er een nieuwe indicatie wat daar gaat komen. Xitres, betrokken bij het Triadome-project, heeft een beeld vrijgegeven waarop behalve het nieuwe Triadome en de bestaande flat Arcade daar rechts achter, ook de omgeving staat. Met een theekoepel aan de Vliet (tot nu toe formeel alleen een voornemen), en bebouwing. Dicht bij elkaar staande flats zo te zien, en nauwelijks afwijkend van de woontorens die in de plek van Total verschijnen (grijs-witte blokken op de achtergrond).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter