Nieuws
Iris Galerie in de Mall

Iris Galerie heeft een vestiging geopend in de Mall. Wim Moerman, directeur veilinghuis Vendu Rotterdam en voormalig directeur SnowWorld, haalde het Franse iris fotografie concept naar Nederland. ,,Ik ben heel trots om dit bijzondere concept in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Net als met de veilingen van Vendu Rotterdam, is dit een laagdrempelige manier om mensen met kunst in aanraking te laten komen.’’ Iris Fotografie werd snel populair: een foto van je eigen iris en die van je dierbare(n); jongeren zien het als een origineel date-idee, terwijl gezinnen het een bijzonder alternatief vinden voor het traditionele familie-portret. Het resultaat is een bijzonder, tijdloos kunstwerk. De galerie is elke dag open. Voor het maken van een foto hoeft geen afspraak te worden gemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter