Nieuws
Hockeyvereniging start ‘Cartousje’

Hockeyvereniging Cartouche heeft ‘Cartousje’ geïntroduceerd: een campagne gericht op sportiviteit en respect. Leden worden door middel van ludieke, positieve quotes gestimuleerd om na te denken over hun gedrag. De campagne is een creatieve manier om bewustwording te creëren en een positieve sfeer binnen de club te bevorderen. Cartouche start in het nieuwe seizoen met Cartousje afsprakenkaarten die helpen bij het maken van eenvoudige en heldere afspraken binnen teams. Duidelijke regels en verwachtingen dragen bij aan een positieve sportcultuur en versterken de teamspirit. Door heldere afspraken te maken, zorgen we voor een veilige en plezierige omgeving voor iedereen. ,,Respect voor elkaar, tegenstanders, coaches, scheidsrechters en vrijwilligers moet de norm zijn. Door een gezamenlijke code en aanpak verbeteren we de sfeer op alle clubs”, aldus Sander Kernkamp, voorzitter van de VMHC Cartouche. De vereniging heeft ook het Convenant Sportiviteit & Respect ondertekend, samen met 18 hockeyclubs uit Zuid-Holland. Het convenant benadrukt de gezamenlijke inzet voor een sportief en respectvol sportklimaat. De 18 hockeyclubs streven naar een positieve sportcultuur op en rond de hockeyvelden. Met het motto ‘Samen maken we het leuk’ hebben de clubs richtlijnen opgesteld voor een veilige en prettige sfeer.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter