Activiteiten
Midzomer avond triathlon

Morgenavond wordt in natuur- en recreatiegebied Vlietland de Midzomer avond triathlon gehouden. Er wordt om 18.15 uur gestart nabij het Brasempad, door de jeugd (12-16 jaar). Die gaat 250 meter zwemmen, 14 kilometer fietsen en 3 kilometer hardlopen. Om 19.00 uur starten de dames, 20 minuten later de heren. Voor hen zijn de afstanden: 500 meter zwemmen, 27 kilometer fietsen en 4,5 kilometer hardlopen. De organisatie verwacht tot 1000 deelnemers en belangstellenden. Men zet vrijwilligers en verkeersregelaars in om het evenement zo veilig mogelijk te doen plaatsvinden. De reddingsbrigade Leidschendam-Voorburg is paraat voor het zwemonderdeel. Rond 21.30 uur is de triathlon ten einde. (foto MTZ)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter