Nieuws
Gemeente kraait victorie

B&W zet de ruimtelijke procedure voor de bouw van een jongerenflat Vlietweg 3 Leidschendam door. Dit nu de rechter heeft geoordeeld dat de gemeente eigen grond exclusief mocht verkopen aan ontwikkelaar 1828Groep. ‘Hiermee is de grondverkoop geen belemmering meer voor de ruimtelijke procedure. De volgende stap is de behandeling van de zienswijzen en het vaststellen van het omgevingsplan in de raad. Dit is na de zomer’, aldus de gemeente. Men gaat niet in op de aankondiging van degene die wegens de grondverkoop aan de 1828Groep naar de rechter stapte, dat hij in hoger beroep gaat. Ook reageert de gemeente niet op een juridische procedure van de eigenaar van Vlietweg 8A die door de grondverkoop de toegang tot zijn perceel verliest terwijl er een notariële akte ligt, ondertekend door de gemeente, dat die toegang in stand wordt gehouden. Ook de eenzijdige verlaging van de milieucategorie van het garagebedrijf van betrokkene van 3.2 naar 2.0 waardoor flat gebouwd kan worden, laat de gemeente buiten beschouwing.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter