Nieuws
Prijswinnaar Voorburgse Rondgang

De prijswinnaar van de Voorburgse Rondgang die als motto ‘Niets te verliezen’ had, is bekend: Charles Hubert. Mirjam de Boer reikte de gewonnen ezel aan hem uit. Charles leverde een onderhelm in die ooit van zijn vader is geweest. Die droeg hem als beroepsmilitair in het toenmalig Nederlands-Indië en later in Nederland. Tijdens het opruimen van de spullen kwam Charles de helm tegen. Hij beschilderde de helm met strijdsymbolen: een Hollandse leeuw, drie gratiën en een voevoezela (toeter). ‘Helm op en toeteren, we blazen onszelf de finale in’; dat was de gedachte van Charles toen hij de helm in 2010 beschilderde. Zoals Nelson Mandela ooit zei ‘You either win or learn’. (foto Brugman)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter