Nieuws
Nog een week de tijd voor Schoolspullenpas

Inwoners met een laag inkomen kunnen nog tot 1 juli de Schoolspullenpas aanvragen. De pas is er voor schoolgaande kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Met de Schoolspullenpas kunnen kinderen in een aantal winkels hun schoolspullen kopen met het tegoed op de pas. Dat is voor een kind op de basisschool 100 euro, voor een kind in het eerste jaar van de brugklas 300 euro, voor een kind in het voorgezet onderwijs en MBO-BOL 200 euro. Het kind moet in de gemeente wonen en een geldige Ooievaarspas. Alleen voor kinderen die in het schooljaar 2024-2025 op de basisschool zitten, kan in plaats van een schoolspullenpas een tablet aangevraagd worden. Voor alle aanvragen die http://www.leergeldleidschendam-voorburg.nl Voor meer informatie schoolspullenpas@leergeldleidschendam-voorburg.nl of bel 06 – 2333 9539.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter