Nieuws
CDA wijkbijeenkomst Prinsenhof

Het CDA houdt op donderdag 4 juli een wijkbijeenkomst in de Leidschendamse wijk Prinsenhof. De bijeenkomst vindt plaats in de Plint, Prins Frederiklaan 7, aanvang 19:30 uur. Tijdens de avond is er geen vaste agenda, zodat bezoekers de vrijheid hebben om zelf onderwerpen in te brengen die zij belangrijk vinden. De bijeenkomst biedt gelegenheid om in gesprek te gaan met diverse CDA-gemeenteraadsleden. Fractieleider Ron van Duffelen: ,,Elke wijk heeft zijn eigen uitdagingen en kansen. Door direct met bewoners in gesprek te gaan, kunnen wij hun belangen beter vertegenwoordigen. Voor deze bijeenkomst richten we ons specifiek op Leidschendam, waar op dit moment veel ontwikkelingen zijn.’’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter