Nieuws
Vlietland: gemeente stapt in samenwerkingsverband

De gemeente is een samenwerking met Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, De Ronde Venen, Haarlemmermeer, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Teylingen, Voorschoten en de gemeenschappelijke regeling Holland Rijnland aangegaan om het Hollandse Plassengebied, waaronder Vlietland, verder te versterken. Dat heeft het Ondernemers Platform Hollandse Plassen (OPHP) bekend gemaakt bij de lancering van een nieuwe website Hollandse plassen en een eigen magazine. Op de site wordt onder andere Vlietland beschreven met daarbij de tekst: ‘Dit alles zal binnen enkele jaren gecompleteerd worden door recreatiewoningen aan het water en andere aantrekkelijke nieuwe voorzieningen’. Bij de recreatiewoningen gaat het om de 222 woningen die ontwikkelaar DLR in Vlietland-Noord wil bouwen. De provincie Zuid-Holland (eigenaar van Vlietland) en de gemeente Leidschendam-Voorburg hebben daar echter nog niet mee ingestemd.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter