Nieuws
Gemeenteraad wil sociale woningbouw Damlaan

De gemeenteraad wil dat er in een bouwplan voor Damlaan 38-40 Leidschendam, sociale woningen worden opgenomen. Die zitten er nu niet in op basis van een samenwerkingsovereenkomst tussen gemeente en ontwikkelaar uit 2004. Het bouwplan voorziet in 53 woningen en 3 commerciële ruimten. Verantwoordelijk wethouder Bianca Bremer liet in een vergadering met een commissie uit de gemeenteraad weten met de ontwikkelaar, SDJ, te gaan praten over het realiseren van sociale woningen. Na de zomer zou er dan een definitief bouwplan moeten liggen. De wethouder gaf aan dat de steeg tussen de nieuwbouw en het Veur Theater wordt verlevendigd door bloemen en planten. In die steeg komen ook de commerciële ruimten. Voor bewoners van de nieuwbouw zijn er straks ook deelauto’s beschikbaar. Die komen in een nog te realiseren parkeergarage Rijnlandstraat Noord te staan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter