Nieuws
Investeringen in park ‘t Loo Voorburg

De gemeente gaat investeren in park ‘t Loo Voorburg, en dan met name het stuk voor de deur van basisschol De Driemaster, Spinozalaan 175. Het ontwerp is samen met buurtbewoners gemaakt in het kader van ‘Gezonde buurt Bovenveen’. Voorzien zijn: aanleg bloemenbed; plaatsen picknicktafels; aanleg zinvlonder onder boom; opknappen voetbalveld en plaatsing ballenvangers; aanleg zitmuur voor voetbalfans; plaatsen drinkwaterpomp; aanleg touwbrug naar eiland; plaatsen klim- en klautertoestel; aanleg trekvlot; bouw steiger.

Buurtbewoners gaven aan dat er iets in park ‘t Loo moest gebeuren. De wensen die naar voren kwamen waren onder andere: Langer verblijven in het park; Beter sporten in het park; Toegankelijk en veilig verblijven; Meer kleur en biodiversiteit in het park; Uitdagender spelen in de natuur; Een buurtplek waar iedereen welkom is. Na de zomer wordt een start gemaakt met de uitvoering van de plannen. Daarnaast worden de rest van het jaar diverse activiteiten georganiseerd in park ‘t Loo. Deze hebben als doel buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen en ze te betrekken bij de ontwikkelingen in het park. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter