Activiteiten
Kick off Voorburgs jazzfestival

Op 5, 6 en 7 juli vindt het Voorburgs jazzfestival plaats in de Van Schagenstraat, Voorburg Huygenskwartier. De kick off voor sponsors, vrijwilligers en warm hart toedragers is op zondag 30 juni om 15.00 uur bij café Het Torentje, Franse Kerkstraat Voorburg. Iedereen welkom, de inkom vrij vrij. Om 15.00 uur treden Enrico Le Noci, Bob Wijnen en Eric Ineke op. Zij vormen een dynamisch jazz-orgeltrio. Enrico Le Noci, gitarist en componist, brengt frisse energie in de groep. Zijn debuutalbum, Social Music, heeft verschillende prijzen en erkenningen ontvangen. Optredens van het trio benadrukken hun gedeelde passie voor het genre en hun individuele vakmanschap, resulterend in een dynamische en boeiende live-ervaring. Hun muziek bestaat uit originele composities en klassieke jazzstandards.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter