Nieuws
Problemen rond bestemmingsplan landelijk gebied

Er staan fouten in het ontwerp bestemmingsplan Landelijk 2, gaande over het landelijk gebied van de gemeente (twee derde van het oppervlak). Dat bleek tijdens een vergadering van een commissie uit de gemeenteraad. Daar spraken zes inwoners en hun vertegenwoordigers in over onjuistheden in het plan. De gemeenteraad vroeg verantwoordelijk wethouder Bianca Bremer daar eerst met betrokkenen helderheid over te krijgen, voordat het geheel in de vergadering van de gemeenteraad op 9 juli behandeld kan worden. De wethouder stelde dat met alle betrokkenen contact wordt opgenomen. ,,Als er dingen fout zijn gegaan proberen we dat voor de raadsvergadering op te lossen’’, zo zei ze. Er is vier jaar aan het bestemmingsplan (een bundeling van alle reeds liggende plannen) gewerkt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter