Nieuws
Goed voorbeeld doet goed volgen…

Constateerde zelfbenoemd wijkvertegenwoordiger Ap de Heus afgelopen weekeinde al een enorme afvalpuinhoop in de gemeente – Vlietnieuws publiceerde daar gisteren over – vandaag nog twee voorbeelden. Walter Schijf kwam een gigantische hoeveelheid rotzooi tegen aan de Prins Johan Willem Frisolaan, Prinsenhof Leidschendam. ‘In de hele wijk is het op maandagochtend altijd alsof we op een vuilnisbelt wonen want op bijna alle grofvuil-aanbiedplekken en bij containers kom ik wel iets tegen en ik weet via social media dat het er soms ook al sinds voor het weekend lag’, aldus Schijf. Ook Marian Turkesteen constateerde een ‘dagelijkse ergernis’, zoals zij dat noemt: ‘asocialen proppen grote stukken karton in papiercontainers die daardoor verstopt raakt’.  ,,Toen ik een praatje maakte met deze medewerker, vertelde hij mij dat dit soort verstoppingen helaas aan de orde van de dag zijn. Dagelijks heeft hij te maken met de gevolgen van het asociale gedrag van bewoners van onze gemeente. Hij heeft de hoop inmiddels opgegeven dat dit ongewenste gedrag zal overgaan in normaal gedrag. Zeker ook, omdat de asocialen ongestraft hun karton en andere troep in en bij de containers kunnen dumpen. Ze komen er zonder consequenties mee weg doordat bekeuringen niet worden uitgedeeld. Het eind is zoek.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter