Nieuws
Geld voor Vliet en Burgh

Goede Doelen Boekenhuis Marianne heeft 1100 euro geschonken aan het Leger des Heils voor de renovatie van Vliet en Burgh, de jeugdlocatie in Voorburg aan het Oosteinde. Eén van de drie panden daar wordt verbouwd tot woonunits waar zowel de jonge moeders als pubers die op de groepen hebben gewoond kunnen oefenen met zelfstandigheid. Het nieuwe goede doel van het Boekenhuis is de Voedselbank Leidschendam-Voorburg.

Het Boekenhuis heeft tevens 2000 euro gereserveerd voor goede doelen die met kleine bedragen geholpen zijn. Zo werd tijdens de Culturele Rondgang 50 euro gegeven aan het burgerinitiatief de film ‘Expositie niks te zien’, zodat men door kon filmen. Ook werd 300 geschonken aan Koken voor de Buurt in de Voorburgse wijk Bovenveen waarmee men boodschappen kon doen.

Het Boekenhuis is gevestigd aan de Franse Kerkstraat 5a Voorburg en is geopend elke woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur ( http://www.boekenhuismarianne.nl ) In het Boekenhuis kosten verreweg de meeste boeken twee euro, of drie voor vijf euro. De specials zijn er vanaf vijf euro.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter