Nieuws
Nieuwe voorzitter Lionsclub Voorburg Princes Marianne

Lionsclub Voorburg Princes Marianne heeft een nieuwe clubpresident: Charlotte Kappelle-Jaartsveld. Charlotte heeft als thema ‘samen lopen’ gekozen. Onder dat motto gaat de club aan de slag voor 1 groter goed doel: Jeugdhuis Vliet en Burgh in Voorburg, dat kwetsbare jongeren helpt op eigen benen te staan. ,,De overgang naar volwassenheid is een spannende fase voor jongeren. Ze gaan zelfstandig wonen, hun eigen geld verdienen en steeds meer beslissingen zelf nemen. De meeste jongeren leren dit met ondersteuning van ouders en vrienden. Kwetsbare jongeren hebben zo’n netwerk vaak niet. Daarom zijn er op Vliet en Burgh plannen voor de bouw van individuele woonunits, bedoeld voor jongeren die in een van onze leefgroepen wonen. Daar kunnen jongeren oefenen met zelfstandigheid, onder de vleugels van hun vertrouwde begeleiding. We vinden dit zo belangrijk; we dragen met de opbrengsten uit onze activiteiten graag een financieel steentje bij”, aldus Charlotte. Lionsclub Voorburg Prinses Marianne is een serviceclub die zich inzet voor diverse maatschappelijke doelen. Wilt u meer weten over de activiteiten van deze vrouwen Lionsclub? Volg de club dan op Facebook @LionsclubVoorburgPrinsesMarianne of Instagram @lionsclubvoorburg.pr.marianne

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter