Nieuws
Betaald parkeren Mall: nu niet

Mall-eigenaar URW ‘heeft nog geen formeel verzoek ingediend waarbij de gemeente om medewerking wordt gevraagd voor het invoeren van betaald parkeren’. Dat heeft wethouder Jeffrey Keus de gemeenteraad bericht nadat het CDA om nadere informatie had gevraagd. ‘In de Anterieure Overeenkomst die op 6 maart 2014 is afgesloten tussen gemeente en URW zijn daar afspraken over gemaakt. Het is algemeen bekend dat URW op enig moment betaald parkeren wil gaan invoeren. Het moment waarop is nog niet bekend. Gemeente en URW zullen nauw contact onderhouden over het proces rondom de parkeervoorzieningen van de Mall. De maatregelen die worden uitgewerkt als resultaat van het Plan van Aanpak tegengaan parkeeroverlast rondom Mall hoeven hiervoor niet te worden aangepast’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter