Nieuws
Geen verkoelingsplekken

Op ‘korte termijn’ komen er geen verkoelingsplekken in de vorm van ondiepe waterpartijen op het Stationsplein Voorburg en het Fluitpolderplein Leidschendam. Voor beide ontwikkelingen geldt dat deze op korte termijn niet in het stadium van ontwikkeling en realisatie zitten. Dat heeft wethouder Jeffrey Keus het CDA bericht in antwoorden op vragen over de mogelijkheden voor de jeugd om buiten te kunnen zwemen. ‘Wel heeft het college volgend op het tijdelijk beleid van 2023 ook voor 2024 vastgesteld dat waterspeelvoorzieningen onder voorwaarden in de zomer meldingsplichtig zijn in plaats van vergunningplichtig. Zo beoogt het college op de korte termijn een oplossing te bieden voor verkoelingsmogelijkheden in de wijk, aldus Keus. ‘Daarnaast staat de gemeente open voor particuliere initiatieven voor verkoelingsmogelijkheden’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter