Activiteiten
Openstelling historische Dorpskerk Leidschendam

In juli en augustus zal de Stichting Vrienden van de Dorpskerk in Leidschendam de deuren van de historische kerk aan de sluis open zetten. Vorig jaar werd de kerk bij de zomer openstelling veel bezocht. Vele bezoekers kenden de kerk omdat ze er regelmatig langs rijden, fietsen, varen of lopen. Velen bleken nog nooit in de kerk te zijn geweest. Daarom is van zaterdag 6 juli tot en met 31 augustus iedereen, dorpsgenoten maar ook toevallige voorbijgangers, watersporters en toeristen, opnieuw van harte welkom tussen 12.30-14.30 uur de kerk van binnen te bekijken. Twee vrijwilligers kunnen u uitleg geven over dit monument uit 1653. Het kan ook een rustmoment op uw doorreis per fiets of wandeling zijn. (foto Stichting)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter