Nieuws
Zomervakantie voor 55 kinderen

Dankzij de inzet van Mirjam Stichter, haar dochter Lisanne en de genereuze steun van talloze donateurs krijgen 55 kinderen en jongeren deze zomer een onvergetelijke vakantie. Ondanks de financiële beperkingen van hun ouders, die moeten rondkomen van een leefgeld tussen de 40 en 70 euro per week, ontvangen zij een speciale zomertas vol verrassingen. Deze actie zorgt ervoor dat kinderen die anders geen mogelijkheid zouden hebben om op vakantie te gaan, alsnog een mooie zomer kunnen beleven, met diverse dagjes uit en nieuw speelgoed. Naast de kinderen zullen ook eenzame ouderen, die leven in armoede, niet vergeten worden. Zij kunnen genieten van een heerlijke lunch bij Pavarotti, mede mogelijk gemaakt door de gulle giften van René van de Boogaard. Mirjam Stichter, initiatiefnemer van deze actie, is overweldigd door de steun die zij heeft ontvangen. ,,Dankzij jullie hulp kunnen we deze kinderen en ouderen een zomer geven om nooit te vergeten. Samen maken we een verschil in het leven van degenen die het hard nodig hebben.” De sponsoren waren: Sport 2000; AH XXL, Hoogvliet supermarkt, Zinn, Protestantse Gemeente Voorburg, Epics (Monkeytown), Zwembad de Fluit, Lush, Leon de la Croix, Pavarotti, Sir Winston Fun games, Subii’s supermarket, Cleanall, Fonds de Heilige Theresia van het kindje Jezus, bewoners.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter