Nieuws
Grootse vijfdaagse reünie

Een familiereünie komt vaker voor, maar die van de familie De Groot is in meerdere opzichten bijzonder. Er worden maar liefst 250 familieleden verwacht, van wie de helft uit het buitenland. De reünie in Stompwijk start op vrijdag 12 juli en wordt op dinsdag 16 juli afgesloten. Het gezin De Groot telde destijds veertien kinderen en in de moeilijke periode na de Tweede Wereld kozen de meesten voor emigratie. Canada was destijds het meest in trek. Van dat gezin zijn er nog drie in leven. De reünie duurt vijf dagen en wordt eens in de vijf jaar gehouden. Hierbij wordt er gerouleerd tussen de landen waar de meeste familieleden wonen. Nu is het de beurt aan Nederland, over vijf jaar aan Canada en daarna weer Nieuw-Zeeland.De Drie Molens tussen Stompwijk en Leidschendam vormen het decor van deze groots opgezette reünie, compleet met feesttent en kampeerterrein.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter