Nieuws
Lokale voetbalclubs kennen tegenstanders

De KNVB heeft de indeling van de diverse voetbalcompetities voor het seizoen 2024-2025 bekend gemaakt.

In de vierde divisie komen zowel Forum Sport als RKAVV uit. Zij ontmoeten de volgende tegenstanders: Achilles Veen, Capelle, HBS (Den Haag), Halsteren, Heerjansdam, LRC (Leerdam), Poortugaal, RVVH (Ridderkerk), SC Feyenoord, Unitas (Gorinchem), WNC (Waardenburg), Westlandia (Naaldwijk), XerxesDZB (Rotterdam), Zwaluwen Vlaardingen.

In de derde klasse F neemt VV Wilhelmus het op tegen Ariston’80 (Delft), DHC (Delft), DSVP (Pijnacker), DWO (Zoetermeer), Duindorp SV (Den Haag), GDA (Den Haag), KMD (Wateringen), Lyra (De Lier), Laakkwartier (Den Haag), MVV’27 (Maasland), PGS/Vogel (Den Haag), Schipluiden, Vitesse Delft.

In de vierde klasse A treffen SEV en Stompwijk’92 elkaar. Ze gaan strijden tegen Altior (Langeraar), Blauw Zwart (Wassenaar), FC Oegstgeest, LSVV’70 (Leiden), Lugdunum (Leiden), NSV’46 (Noorden), Nicolaas Boys (Nieuwveen), Roodenburg (Leiden), SJZ (Zoeterwoude), Sporting Leiden, Warmunda (Warmond), Zevenhoven.

Bij RKAVV staat een nieuwe trainer voor de groep, Kevin van der Geest. Forum Sport gaar verder met Bas Steffens. De vv Wilhelmus heeft ook een nieuwe oefenmeester: Cyrille Wismans. SEV en Stompwijk’92 behouden hun coaches, Arjan Kortleven respectievelijk Erik van Manen.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter