Nieuws
‘Krullenkapper’ naar Voorburg

Aan Koningin Julianaplein 16 Voorburg, in winkelcentrum Julianabaan, opent binnenkort Curltexture, een zaak die adverteert met natuurlijk krulhaar en perfecte krullen. In het pand zal lange tijd opticien Kolbe, doch die is verhuisd naar de Herenstraat Voorburg.

Curltexture laat het volgende over zichzelf weten: ‘Wij zijn een Curly Hair Brand op Nederlandse bodem. De eigenaresse, Assia, heeft zich jaren lang gericht op het ontwikkelen van biologische, vegan en cruelty free haar producten. Vanuit eigen ervaring was Assia erg op zoek naar de juiste producten wat het haar intensief voed, zonder dat het de krullen verzwaart. De producten zijn uiteraard CG-proof. Dit houd in dat er geen schadelijke chemicaliën, sulfaten of parabenen in zitten.

Naast het ontwikkelen van onze vegan curly hair producten heeft ons passie zich weten uit te breiden naar het intensief behandelen van krullend haar. Wij hebben de éérste krullenkapper salon geopend in Zeeland! Op deze manier kunnen we de Curly Girls een mooi model geven en persoonlijk advies wat betreft het gebruik van de juiste producten/styling technieken. Op deze manier kun je ook thuis op de juiste manier verzorgen en mooi in model krijgen. Daarnaast hebben wij een tweede locatie in de randstad, Voorburg.

Wij staan voor de verzorging om het beste uit je natuurlijke krulpatroon te halen wat betreft de verzorging als de styling. De producten zijn ontwikkelt om het haar intensief te voeden zonder dat het de krullen verzwaart. Hierbij kun je de juiste volume/definitie creëren naar wens’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter