Nieuws
Bouw Triadome Leidschendam gestart

De eerste paal voor Triadome, Dr. van der Stamstraat 4 Leidschendam, is de grond ingeboord. Hier stond het voormalige Landal Greenparks kantoor. Ter plekke komen 123 woningen waarvan 89 koop en 37 huur. De laatsten in het ‘betaalbare segment’. Van de 89 koopwoningen zijn er 79 een appartement en 7 een penthouse. Volgens ontwikkelaar Kingsbridge investments b.v. biedt het project ‘ongekende luxe en comfort’. De koopwoningen komen in twee gebouwen: Trias en Jura genaamd. De huurwoningen komen in een apart gebouw en zullen straks door woningcorporatie Vidomes worden verhuurd. De oplevering van Triadome staat gepland voor medio 2026. Er zijn nog woningen in de aanbieding. Over verkoopprijzen is niets bekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter