Nieuws
Fietsenstalling Mall te duur

Mall-eigenaar URW moet extra geld uittrekken voor de bouw van een bewaakte fietsenstalling op de hoek Banninglaan/Heuvelweg. De aanbiedingen die potentiële bouwers van de stalling hebben gedaan passen niet binnen het eerder bepaalde budget. Dat heeft wethouder Jeffrey Keus de gemeenteraad bericht in antwoorden op vragen van het CDA. Al in mei 2021 vroeg URW de gemeente of men de stalling mocht bouwen. Die aanvraag werd afgewezen. Medio 2022 kwam URW terug bij de gemeente. Een jaar later deed de Mall-eigenaar een nieuwe vergunningaanvraag voor de realisatie van de stalling. Die werd op 5 september 2023 afgegeven. Sindsdien mag URW de stalling al realiseren. Wanneer die er nu wel komt meldt Keus niet. Eerder liet URW weten dat de voorziening er dit jaar niet meer kwam. Dit tot grote woede van de gemeente. Het Raadhuis liet toen weten dat men een hartig woordje met URW ging spreken.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter