Activiteiten
Kado voor de stad; gratis theater Ludens in

Theater Ludens in Voorburg geeft 150 gratis kaarten weg aan inwoners die om wat voor reden dan ook niet in het theater komen. Met dit ‘Kado voor de stad’ viert het theater het elfjarig bestaan. Belangstellenden kunnen zich melden via kadootje@theaterludens.nl

Directeur Rogier Helwig: ,,Elf is het gekkengetal. En ook veel leuker dan het vieren van het tienjarig bestaan. Dus vieren we ons lustrum dit jaar. Het theater loopt goed en we gaan de vrijwilligers in het zonnetje zetten. En we geven aan cadeau aan de stad. Het gaat om mensen die niet of nauwelijks cultuur gebruiken. Omdat ze het niet kunnen betalen, hun huis niet uitkomen of om welke reden dan ook.’’

,,Wij kennen die mensen uiteraard niet. Dus benaderen we hen via de media: vindt 150 mensen die het leuk zouden vinden naar het theater te gaan en die er nooit komen. Men kan zichzelf aanmelden of door een ander aangemeld worden via het emailadres. Het kan best zijn dat we daarna moeten loten. We doen in elk geval ons best iedereen een plek te geven. We vinden wel een oplossing.’’

Het kado bestaat uit een meezingconcert van de dames van ‘Vuile Huichelaar’. Het wordt volgens Helwig ‘vrolijk en hilarisch’. Degenen die komen kunnen de portemonnee thuis laten want ook drankjes en hapjes zijn gratis. Het evenement vindt op zaterdag 8 september plaats, aanvang 20.30 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter