Nieuws
Sloop/nieuwbouw voor Stadsbeheer ‘on hold’

De sloop/nieuwbouw voor Stadsbeheer aan de Veurse Achterweg 14 in Leidschendam is door B&W ‘on hold’ gezet. Er was 6,6 miljoen euro voor het project vrijgemaakt. In Leidschendam zou Stadsbeheer een centrale vestiging krijgen. De locaties Nieuwstraat 2 Leidschendam en Einddorpstraat 18 Voorburg gingen dicht.

De plannen stammen uit 2021. De nieuwbouw had dit jaar klaar moeten zijn. Er is echter nog niets gebeurd. Volgens wethouder Philip van Veller is er meer ruimte nodig voor machines en zoutopslag dan eerder voorzien. Bovendien zijn er ontwikkelingen in de buurt die tot het stilleggen van het project aanleiding geven. Het gaat dan om sloop/nieuwbouw basisschool De Vliethorst en het vertrek van Fugro. Beiden zitten direct naast Veurse Achterweg 14.

Volgens Van Veller is er sprake van ‘mogelijke kansen’ om het hele gebied aan te pakken. Binnen een jaar wil hij de gemeenteraad nader berichten. ‘Het kan interessant worden daar’, zo gaf hij gemeenteraadsleden te kennen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter