Nieuws
Zomercampagne HTM van start

HTM-directeur HTM Jaap Bierman heeft het feestelijke startschot gegeven voor de zomercampagne van HTM. ,,HTM draagt graag haar steentje bij aan de bereikbaarheid van de Haagse kust, van Kijkduin tot Scheveningen. Dat doen we met plezier en inzet van vele HTM’ers.’’

,,Om de reis te veraangenamen hebben we van onze tram 1, ook wel bekend als de Bikinilijn, en onze Zomerbus weer echte blikvangers gemaakt. Net als een flink aantal halten in de stad waar je op de strandlijnen kunt opstappen.” Tram 1, 9, 11, 12, 17 en bus 21, 22, 23, 24, 26 en 28 rijden allemaal richting de kust.

,,Ook dit jaar biedt het HTM zomer groepsretour uitkomst. Je bent vaak sneller aan de kust dan met de auto, het is voordelig én de reis per tram of bus levert je geen parkeerstress op.” Het HTM zomer groepsretour kost 8,95 euro voor maximaal 5 personen, is geldig in alle bussen en trams van HTM, en brengt je heen en terug naar het strand, het park of het terras. Het is verkrijgbaar via de HTM-app.

De gemeente Den Haag biedt voordelige Park+Beach tickets aan. Deze zijn in de zomervakantie t/m 25 augustus dagelijks geldig. De hele dag parkeren en vervolgens met tram of deel(bak)fiets naar het strand kost 6,00 euro en voor iedere persoon 1,00 euro extra.

Alle informatie is te vinden op http://www.htm.nl/zomer

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter