Nieuws
Reageer op onderzoek bereikbaarheid centrum Leidschendam

Het onderzoek naar de bereikbaarheid van en doorstroming in het Damcentrum en Leidschendam Zuid is bijna afgerond. Ingenieursbureau Antea Group, dat dit onderzoek heeft uitgevoerd, komt met zeven combinaties van maatregelen voor de verbetering van de bereikbaarheid. Elk scenario heeft haar eigen effecten op geluid, lucht, doorstroming en kosten. De inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen tot maandag 27 mei online via ww.ingesprekmetlv.nl/onlinepeiling hun voorkeur aangeven voor een van de mogelijke combinaties van maatregelen.

Het Damcentrum moet een plek zijn waar men goed kan wonen, winkelen en uitgaan. Een goede bereikbaarheid is daarvoor een belangrijke voorwaarde. De bereikbaarheid van dit centrum is echter al jaren een punt van zorg. Daarom heeft het college van B&W besloten te laten onderzoeken hoe deze verbeterd kan worden. Inwoners kunnen tot 27 mei aangeven welke combinatie van maatregelen hun voorkeur heeft en welke juist niet. De resultaten van deze online peiling komen eind mei op bovengenoemde participatiewebsite. Ook komen ze in de bijlage van het voorstel dat burgemeester en wethouders in juni aanbieden aan de gemeenteraad. Die neemt de uiteindelijke beslissing.

Vlietnieuws berichtte eerder over de uitkomsten van het Antea-groep onderzoek: https://vlietnieuws.nl/2019/04/26/extra-maatregelen-nodig-bij-nieuwe-vlietbrug/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter