Nieuws
Gemeente past naamgeving aan

De Nieuwsbrief die de gemeente periodiek verspreidt krijgt een andere naam. In plaats van ‘gemeente LV’ zal het opschrift voortaan weer de hele gemeentenaam Leidschendam-Voorburg bevatten. De naamswijziging is op verzoek van burgemeester Klaas Tigelaar doorgevoerd. Aanleiding vormde een artikel van een Voorburger bij Vlietnieuws – https://vlietnieuws.nl/2021/04/03/u-zegt-het-maar-leidschendam-voorburg-afkorten-of-niet/ – waarin de schrijver zich beklaagde over het toenemende gebruik van LV als aanduiding van de gemeente. In een reactie aan de schrijver onderstreept de burgemeester de noodzaak van zorgvuldigheid enherkenbaarheid in de communicatie van de gemeente.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com